Vi gör livet lite ljusare!

Vi har ju devisen ovan som vårt motto, inte bara som en roligt blinkning, utan också som något vi brinner för att genomföra. Att kunna göra lite skillnad för en medmänniska som har det svårt är viktigt, tycker vi!

Därför har vi ingått samarbete med nedanstående organisationer i vårt sociala arbete. Klicka gärna på länkarna och gå in på deras respektive hemsidor och läs mer!

Lampan Lalla

Till förmån för bröstcancerföreningen Moa-Lina säljer vi lampan Lalla för 399:- ink.skärm, där hela försäljningsbeloppet går oavkortat till Moa-Lina som bedriver stödjande verksamhet och aktiviteter för individer och familjer drabbade av bröstcancer. Pengarna går till Moa-Linas minnesfond där medlemmar med begränsad ekonomi ska kunna söka bidrag till insatser för ökat välbefinnande.

Hela beloppet swishas direkt till Moa-Lina, märk din gåva med Willes El 

Swish: 12345 23957

https://oestergoetland.broestcancerfoerbundet.se/om-oss/

Stadsmissionen

I sammarbete med stadsmissionen säljer vi lampan Ann för 399:- ink.skärm. Pengarna går oavkortat till Stadsmissionen för inköp av vatten under varma sommardagar och filtar, mössor och handskar under vintern till de hemlösa i Norrköping city.

Hela beloppet swishas direkt till Stadsmissionen, märk din gåva med Willes El 
Swish: 9006925